Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Απέρριψαν τη συνάντηση με το ΓΓ Μέσων Ενημερωσης Γ.Παναγιωτόπουλο και ζητούν να δούν τον Κεδίκογλου η ΕΣΗΕΑ και η ΕΣΠΗΤ...

                                                




 ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

Προς
κ. Σίμο Κεδίκογλου
Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ
Κυβερνητικό Εκπρόσωπο

Αθήνα, 5 Απριλίου 2013

Κύριε Υπουργέ,

Στην από 1/4/2013 επιστολή μας, σας ενημερώναμε ότι αντιπροσωπεία των Διοικητικών Συμβουλίων της Ενώσεως Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών και της Ένωσης Συντακτών Περιοδικού-Ηλεκτρονικού Τύπου, επιθυμεί να έχει το συντομότερο δυνατό συνάντηση μαζί σας, προκειμένου να σας αναπτύξουμε τις θέσεις μας επί ζητημάτων που αφορούν:
α) στην εκδοθείσα ΚΥΑ για τους όρους αμοιβής των δημοσιογράφων στα Δημόσια ΜΜΕ,
β) στον προγραμματισμό των Γεν. Γραμματειών Ενημέρωσης-Επικοινωνίας μετακινήσεων σε Γραφεία Τύπου και Επικοινωνίας Εξωτερικού.
γ) στο προωθούμενο εκ μέρους του Κυβερνητικού Συμβουλίου Μεταρρύθμισης μέσω του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης πλαισίου διοικητικών μεταρρυθμίσεων και αλλαγών στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης-Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας.

Στο παραπάνω αίτημά μας προτάθηκε συνάντηση των αντιπροσωπειών των Δ.Σ. των ενώσεών μας για σήμερα Παρασκευή 5 Απριλίου 2013 με τον Γενικό Γραμματέα Ενημέρωσης κ. Γ. Παναγιωτόπουλο.

Σας ενημερώνουμε ότι τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεών μας (ΕΣΗΕΑ-ΕΣΠΗΤ), εμμένουν στο αίτημα για συνάντηση μαζί σας, ως τον καθ’ ύλην αρμόδιο υπουργό για τα ζητήματα που σας εκθέτουμε παραπάνω.

Θεωρώντας άκρως ουσιαστική την μεταξύ μας επικοινωνία τόσο για τα θέματα που απασχολούν τους δημοσιογράφους που εργάζονται στα δημόσια ΜΜΕ, όσο και για την ίδια τη δημόσια ενημέρωση, αναμένουμε τον καθορισμό εκ μέρους σας άμεσης ημερομηνίας της μεταξύ μας συνάντησης.


           Για το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ                                                  Για το Δ.Σ. της ΕΣΠΗΤ

Ο Πρόεδρος         Η Γεν Γραμματέας                           Ο Πρόεδρος              Ο Γεν. Γραμματέας



 Δημήτρης Τρίμης     Μαρία Αντωνιάδου              Θέμης Κ. Μπερεδήμας     Αθανάσιος Αλατάς



      




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου